Fenerbahçe Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama ve AI Konuştuk

Fenerbahçe Üniversitesi, Kanarya Teknoloji Kulübü öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte Dijital Pazarlama, Geleceğin Dijital Meslekleri ve Yapay Zekayı konuştuk.

Etkinlik Detayları
13 Mart Perşembe günü saat 12.00’de Fenerbahçe Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte dijital pazarlamanın kapsamını, geleneksel pazarlama ile dijital pazarlama arasındaki farklılıkları, yapay zekanın dijital pazarlama üzerindeki etkileri gibi birçok konuyu konuştuk.
Özellikle yapay zeka, algoritma ve veri odaklı pazarlama gibi konularda öğrencilerin birçok sorusunu cevapladım. Etkinlik sunum ve sohbet havasında oldukça keyifli bir şekilde gerçekleşti.
Etkinliğe davet eden Fenerbahçe Üniversitesi Kanarya Teknoloji Kulübü öğrencilerine teşekkür ederim.
Etkinlikten Fotoğraflar
Etkinlikten kareler






Konuşmacı olarak katıldığım tüm etkinlikler: https://ahmetbalat.com/etkinlik/
Şirket içi eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgiler: https://ahmetbalatakademi.com/kurumsal-egitimler